Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Fritz Hansens bestseller Sjuan, eller Serie 7, blev designet af Arne Jacobsen i 1955 og kommer her som en skrivebordsstol.3117 Sjuan følger samme design som originalen, 3107, men her er benene erstattet af en forkromet, højdejusterbar base på hjul.

The Seven er baseret på den samme innovative fremstillingsproces som Jacobsens klassiske Myran-stol. Sædet og ryglænet er fremstillet i ét stykke, der består af ni lag finér, som er lagt i lag med to lag indisk bomuld og presset i form over damp. Dette har givet stolen dens tynde og elegante skal; ryglænet kan også lægges tilbage, hvilket øger den høje komfort. I denne model af 3117 Seven er skallen helt omsluttet, hvilket giver et ekstra blødt og behageligt sæde. Der findes et bredt udvalg af stoffer og læder.

Seven er blevet Fritz Hansens mest solgte stol nogensinde og er blevet lanceret i en række forskellige versioner. Nordiska Galleriet var den første forhandler af Sjuan i Sverige, og stolen er stadig vores mest solgte møbel i dag. Sjuans popularitet er et bevis på dens ikoniske status, der kombinerer form, funktion og moderne designhistorie og gør den til både en klassiker og en fast favorit hos os.

Ingen bedømmelser

3117 Series 7 - Fuldt polstret Læder / Soft Black

13 999,00 kr

Inklusive 25% moms

Varemærke:

Fritz Hansen

Designer:

Arne Jacobsen

Bredde:

50 cm

Dybde:

52 cm

Sædehøjde:

44 cm

Bas/ben:

Forkromet stålrør

Materiale:

Bogfinér, Stål

Tøj kategori:

4

Polstringsgruppe:

Læder

Navn på tøjet:

Soft Black

Artikelnummer:

120230

Bemærk venligst, at billederne er vejledende. Nuancerne kan afvige fra virkeligheden.